Bo i Verdal

a
Hjem / Boliger og tomter / Trones/Volhaugen

Trones, Sjøbygda og Volhaugen

Nord for Verdal sentrum finner du Trones, Sjøbygda og Volhaugen.

Småbåthavn og strand på Norskaget, Trones. Foto: Trones Båteierforening

Trones

Trones er en halvøy som ligger en ti minutters kjøretur nord for Verdal sentrum. På Nordskaget er det boligområde, småbåthavn, samfunnshus, fotballbane, sandvolleyballbane, barnehage og lekeplass. På Sørskaget finner vi en av landets fineste golfbaner, samt friområder med skog og stier som går ned mot idylliske strender og fantastiske badeplasser ned mot fjorden.

Elvepromenaden fra Verdal sentrum til Trones anbefales å teste ut!

Sjøbygda

Sjøbygda er området mellom Trones og Verdalsøra. Dette området er stort geografisk og består av flere grender og boligområder. Her finner vi også Soltun grendehus.

Volhaugen

Noen minutter med bil fra Trones ligger Volhaugen. Her finnes mange preparerte skiløyper vinterstid, fantastiske skogsområder og flere barnevennlige turdestinasjoner både sommer og vinter.

Skihytta, som er en allment tilgjengelig hytte som driftes av Verdal orienteringsklubb, ligger idyllisk plassert ved Haukåvatnet og er en naurlig del av løypetraseene i Volhaugen. På skihytta er det åpen kafè de fleste helgene i skisesongen, der nystekte vafler, kioskvarer og kaffe står på menyen.

Barnehage

Barnehagen på Trones har flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Trones, Sjøbygda og Volhaugen tilhører Verdalsøra barne- og ungdomsskole. Elevene på Trones har gratis buss.

Stiklestad Golfklubb. Foto: Norsk Golf

Sandstrand på Sørskaget,Trones

Foto: Sven Oddne Haugen

Foto: Sven Oddne Haugen