Bo i Verdal

a
Hjem / Boliger og tomter / Vinne og Ness

Vinne og Ness

Vinne og Ness er boligfelt som ligger landlig og sentralt i Verdal. Her har du gang- og sykkelsti helt inn til sentrum, og togstopp like ved boligfeltet. Jämtlandsvegen til Sverige går også forbi Vinne/Ness.

Brauta

Brauta er et mindre boligfelt som ligger mellom sentrum og Vinne, omkranset av åkerlandskap.

Vinne

Vinne er ei bygd som ligger fem minutter med bil fra sentrum. Her er det barnehager, barneskole, aktivitetspark og lekeplasser. I Vinne er det også stoppested for tog.

Ness

I Ness bor du landlig og nært friområder og turstier. Det er også gang- og sykkelvei inn til sentrum. Med ca. åtte minutter med bil til sentrum bor du også rimelig sentralt. Skolekretsen tilhører Vinne barneskole (2021).

Lysthaugen og Lysthaugen Øvre

I Lysthaugen Øvre har kommunen byggeklare tomter med vid utsikt utover Verdal. Her bor du landlig og nært friområder med turstier og fiskevann. Her er det luftig, åpent og nært fjell, samtidig som det kun tar ti minutter med bil til sentrum. Skolekretsen tilhører Vinne barneskole (2021).

– Her har vi byggeklare tomter til deg og framtida! –
Les mer om tomtene her!

Nye Vinne skole sto ferdig høsten 2022.

Skole og barnehage

Vinne barneskole ble bygd i 2021. En topp moderne skole som inspirerer til et godt læringsmiljø! Det blir i løpet av 2024 også bygd ny gang- og sykkelvei fra Lyshaugen Øvre til skolen, noe som knytter Vinne og Ness enda tettere. I nærhet til skolen, finner du også de kommunale barnehagene Vinne og Kanutten i tillegg til Verdals flotteste aktivitetspark. Nye Vinne barnehage er under bygging.

Vinne barnehage
Nye Vinne barnehage er under bygging
Kanutten barnehage

Ting å gjøre i Vinne og Ness

  • Vinne Aktivitetspark tilbyr morsomme utendørsaktiviteter som zipline, klatring, sykkelstier og andre aktiviteter for besøkende i alle aldre.
  • Fotturer: området rundt Vinne og Ness er preget av vakker natur med skoger og innsjøer, perfekt for naturvandringer og avslapning.
  • Jakt og fiske.
Vinne musikkorps

Vinne Musikkorps

Aktiviteter

  • Vinne Musikkorps
  • Vinne Skilag er en del av allidretten som tilbys i et samarbeid med Vinne IL. Det er et variert aktivitetstilbud hvor barn i aldersgruppen 6-12 år får prøve flere ulike idretter i løpet av året. Allidretten opererer med et årshjul der idrettene rullerer gjennom året. Det er barmarkstrening og ski, fotball, turn og gymsalaktivitet. For de minste er det også tilbud om svømming. Les mer om Vinne Skilag.
  • Lysløyper og skistadion, akebakker
  • Turområder
  • Gang og sykkelsti til sentrum